Chalet met hond Ardennen

Vind hier een chalet met hond Ardennen

Chalets in de Ardennen waar honden welkom zijn. Boek een chalet met hond Ardennen voor 2, 4, 6 of 8 personen. Ook voor een chalet Ardennen met sauna, hottub of jacuzzi en hond.

heerlijke huisjes ardennen banner

Tot 4 honden welkom in onze chalets Ardennen

Of je nu een vakantie met hond Ardennen met 1, 2 of 3 honden wilt boeken of een chalet Ardennen met 4 honden voor een weekendje weg of midweek wilt huren, bij ons vind je uitgebreide mogelijkheden. Ook voor een chalet met hond Ardennen en privé sauna of hottub. Er zijn altijd wel aanbiedingen en last minutes.


Chalets Ardennen midden in de natuur

Eén van de redenen waarom de Ardennen zo geliefd zijn bij huisdieren bezitters is dat je er zo veel ongerepte natuur vindt. Er zijn weinig plekken in de Benelux waar je zoveel bijzondere natuur en wandelmogelijkheden vindt. Ideaal voor een midweek Ardennen met hond of een 7 of 14 daagse vakantie met huisdieren in de Hoge of Lage Ardennen. Ook voor een chalet Ardennen met omheinde tuin.

roeien in de natuur

Last minute vakantie met hond Ardennen boeken

Indien je een weekendje of midweek Ardennen wilt boeken, kan dat vaak last minute. Hierbij heb je de mogelijkheid een last minute hotel, huisje, chalet of vakantiepark met hond te huren. Op de meeste last minute vakantieparken met hond Ardennen vind aantrekkelijke chalets. Vaak gaat het dan om 2, 4, 6 of 8 persoons chalets Ardennen met hond. Vaak zijn de vakantieparken in de Ardennen kleinschalig. Dat maakt een korte vakantie met de hond in de Ardennen extra aantrekkelijk.

landal Ardennen met hond

Romantisch weekendje Ardennen boeken?

Je kunt ook een chalet of huisje Ardennen met open haard of allesbrander huren. Dat maakt een weekendje weg met zijn twee extra romantisch. Een andere optie is een 2 persoons chalet Ardennen met hottub of buitenjacuzzi te reserveren. Zeker in de maanden waarin de R zit, is dit een aantrekkelijke optie. Oktober, november en december zijn aantrekkelijke maanden voor een vakantie of midweek met hond Ardennen.

Met een grote groep een vakantie Ardennen met hond boeken

Indien je met een familie- of vriendengroep een vakantiehuis Ardennen wilt boeken waar huisdieren zijn toegestaan, kom je bij een bungalow, vakantiehuis of chalet uit als de groep niet groter is dan 8, 10 á 12 personen. Voor groepen vanaf 14 personen kan je beter een groepsaccommodatie Ardennen met hond boeken. In een groepsaccommodatie heb je vaak meerdere woonkamers en faciliteiten zoals zwembad, jacuzzi, recreatieruimte en tuin met terras. In het geval van een vakantie Ardennen met groep en hond is met name de grootte van de tuin en wandelmogelijkheid van belang. Het zou fantastisch zijn als je een groepsaccommodatie met hond Ardennen weet te huren welke midden in een bos ligt. Genieten voor iedereen.


vakantie met familie in de Ardennen

Een chalet Ardennen met een groot gezin huren

Grote gezinnen hebben veel mogelijkheden een geschikte accommodatie in de Ardennen te vinden. Maar… een vakantieboerderij Ardennen huren, verdient wellicht de voorkeur. Ook is het een optie om bij een groot gezin met dochters en zonen, 2 chalets naast elkaar te huren. Dat is zeker op de huisdiervriendelijke parken in de Ardennen mogelijk.

Een chalet Ardennen in de meivakantie of herfstvakantie huren

De meivakantie en herfstvakantie zijn ideaal voor een korte vakantie met de hond in de Ardennen. Het is leuk om in deze vakanties een chalet Ardennen met jacuzzi te boeken. In veel chalets met buitenjacuzzi in de Ardennen zijn honden toegestaan.


Vakantie Ardennen met hond Roompot