Midweek met hond Ardennen

Een midweek met hond Ardennen boeken, doe je hier.

Een midweek met hond naar de Ardennen gaan, leuk en voordelig.

heerlijke huisjes ardennen banner

Een midweek met hond Ardennen, van maandag tot vrijdag

Wie aan een korte vakantie met hond Ardennen denkt, komt vaak bij een weekendje Ardennen uit. Maar in de weekenden is het veel drukker en duurder in de Ardennen dan doordeweeks. Een reden om geen weekend maar een midweek met hond Ardennen te boeken. Bij een midweek kan je vanaf maandagmiddag in je chalet of huisje met hond Ardennen en je vertrekt weer vrijdag. Je kunt kiezen voor een particulier vakantiehuis met hond Ardennen of een midweek met verblijf op een vakantiepark.

Vooral aantrekkelijk voor rustzoekers en 55 plussers

In de Ardennen, voor iedereen wat te doen. Met name als je een 55, 60 of 65 plusser bent, is een midweek met hond België interessant. Voor senioren vind je in deze periode ook speciale arrangementen. Ook indien je een verblijf in een luxe hotel met hond Belgische Ardennen verkiest. Je bent als 55 plusser een welkome gast in de Ardennen. Ook indien je een midweek Ardennen met 2 of 3 honden wilt boeken. Voor een rustgevende vakantie met huisdier Ardennen.

vakantie selfie

Huisje met hond en sauna in de Ardennen boeken

Voor een extra relax vakantie Ardennen, boek je een chalet of huisje met hond en sauna. Veel vakantiehuisjes en chalets in de Ardennen hebben de beschikking over een privé sauna of andere wellness voorziening. Ook populair zijn de huisjes met hond Ardennen en infrarood sauna. Het is ook mogelijk een huisje Ardennen met sauna en jacuzzi te boeken. Als je een midweek of weekendje Ardennen op een bijzondere manier wilt relaxen. Boek hier een huisje Ardennen met hond en sauna of een accommodatie met meerdere wellness voorzieningen.


landal Ardennen met hond

Midweek met hond op vakantiepark Ardennen boeken

Met name de vakantieparken in de Ardennen hebben vaak aanbiedingen en last minutes voor een midweek met hond. De beperking hierbij is wel dat op de meeste Belgische vakantieparken me hond per huisje, bungalow of chalet maar 2 huisdieren zijn toegestaan. Als je een midweek met 3 honden Ardennen wilt boeken, ben je aangewezen op particuliere vakantieverblijven Ardennen.

Last minute midweek met hond Ardennen boeken

Een last minute midweek met hond Ardennen is wel tot 40 % goedkoper. Als je de beste deals en aanbiedingen wilt zien, boek dan je last minute midweek Ardennen op woensdag of donderdag. Het is eenvoudig om voor 1 of 2 personen een last minute huisje of chalet Ardennen te boeken. Voor 3, 4, 5, 6 of meer personen zal het aanbod last minutes meestal wat beperkter zijn.


roeien in de natuur

Met 4 of meer personen een midweek Ardennen boeken

De meeste huisjes en chalets Ardennen worden voor een midweek weg gehuurd door 2 personen. Voor een romantisch weekendje weg. Het is natuurlijk ook mogelijk om een huisje met hond Ardennen van maandag tot en met vrijdag voor vier of méér personen te huren. Boek bijvoorbeeld een 4 persoons chalet met hond Ardennen en 2 of 3 slaapkamers, tuin, terras en jacuzzi. Een open haard in je 4 persoon chalet met hond Ardennen is met name ideaal in de herfstvakantie.

Chalet met omheinde tuin Ardennen reserveren

Een huisje of chalet met omheinde tuin is ideaal bij iedere vakantie met hond. Je kunt via deze site ook voor een midweek Ardennen met hond een huisje of chalet met goed afgesloten tuin huren. Vind hier de mooiste chalets met hond Ardennen


Vakantie Ardennen met hond Roompot