Vakantie met hond Ardennen in een bungalow

Vakantie met hond Ardennen in een bungalow

Een bungalow in de Ardennen boek je hier. Voor 2, 4 of 6 personen is er veel aanbod van vakantiehuizen in de Ardennen. Met 1 of 2 huisdieren kan je naar een bungalow, je kunt bijvoorbeeld een hondenbungalow op een vakantiepark huren. Ga voor een luxe bungalow in de Ardennen met bubbelbad en open haard. Sommige bungalows liggen direct aan het water, ideaal om bootje te varen of te vissen.

heerlijke huisjes ardennen banner


Bungalow in de Ardennen in het bos

In het bos in de Ardennen liggen een aantal mooie bungalows die je kan boeken met je familie of met vrienden. Je kunt gaan voor een particuliere bungalow of een bungalow gelegen op een vakantiepark. In het bos in de Ardennen kan je mooie wandelingen maken met de hele groep en je hond. Op internet zijn ook veel wandelroutes te vinden. Als je fietsen meeneemt kan je ook lekker fietsen door de natuur.


Luxe vakantie met hond Ardennen in een bungalow

Boek hier een luxe vakantie met hond Ardennen in een bungalow. In de Ardennen vind je veel vakantiehuizen die luxe zijn. Er zijn verschillende soorten luxe vakantiehuizen. Je kunt een bungalow met 3 of 4 badkamers huren, maar zonder al te veel faciliteiten. Ook kan je een bungalow met 1 of 2 badkamers boeken, maar wel met luxe faciliteiten, zoals een sauna en een bubbelbad.


Vakantiehuis Ardennen bij rotsen

Hondenbungalow in de Ardennen huren

Hondenbungalows in de Ardennen vind je hier. Veel hondenbungalows liggen op vakantieparken van Roompot of Landal-Greenparks, maar je kunt ook een particuliere hondenbungalow boeken. Veel van deze bungalows hebben bijvoorbeeld een hondenmand, omheinde tuin en de accommodaties zijn over het algemeen meer hondenvriendelijk dan normaal.


2 honden mee naar een bungalow in de Ardennen

In alle vakantiehuizen die hier worden aangeboden is minimaal 1 huisdier welkom. Ook zijn er veel vakantiehuizen waar meerdere huisdieren welkom zijn. Zo kan je bijvoorbeeld ook met 2 of 3 honden op vakantie. Ga lekker met je honden ertussenuit en boek een weekendje weg met 2 honden in de Ardennen. Ga voor een vakantie met 2 honden in de Ardennen.


Bungalow aan het water in de Ardennen

Aan het water een bungalow huren is in de Ardennen zeker een optie. Een bungalow aan het water heeft veel voordelen, zo kan je soms zwemmen in het water. Ook is er soms bootverhuur, ideaal met een eigen steiger. Je kan ook vissen als het water viswater is, ideaal dus voor een weekendje weg.

landal Ardennen met hond


Midden in de natuur van de Ardennen

Vakantie met hond Ardennen in een bungalow met bubbelbad of sauna

Als je op vakantie gaat naar de Ardennen en je wilt een bungalow huren kan je gaan voor een luxe bungalow met een bubbelbad of sauna. Een bubbelbad en sauna zijn ideaal bij je verblijf om lekker in te ontspannen, zeker na een lange intensieve dag. Ook kan je een bungalow met een open haard boeken, dan kan je in de winter lekker met een wijntje of biertje bij de open haard opwarmen.


6 persoons bungalow in de Ardennen

Met 6 personen op vakantie kan in de Ardennen. Huur een 6 persoons bungalow in de Ardennen. Met 2 families of vrienden op vakantie? Ga voor een bungalow in de Ardennen met minimaal 2 badkamers, dan heb je meer privacy in je accommodatie. Ga bijvoorbeeld voor een 6 persoons particuliere bungalow midden in de natuur.


Vakantie met hond Ardennen in een bungalow op een vakantiepark

Je kunt ervoor kiezen om een vakantie met hond Ardennen in een bungalow op een vakantiepark te boeken. Er zijn veel verschillende vakantieparken van bijvoorbeeld Roompot en Landal-Greenparks in de Ardennen. Op een vakantiepark heb je vaak veel facilteiten zoals een zwembad, speeltuinen en een restaurant. Een vakantie met hond Ardennen in een bungalow op een vakantiepark boek je hier.


vakantiehuis ardennen particulier -fietsen in de Ardennen met hond

Goedkope vakantie met hond Ardennen in een bungalow

Boek een goedkope vakantie met hond Ardennen in een bungalow. Vakantie hoeft helemaal niet zo duur te zijn, je kunt voor een lage prijs vakantiehuizen in de Ardennen boeken. Soms zijn er ook last minute vakanties te boeken in de Ardennen. Boek een goedkoop weekendje weg met hond Ardennen voor 2 of 4 personen. Geen beschikbare vakantiehuizen meer in de Ardennen? Kijk eens naar bungalows op de Veluwe.


Vakantie Ardennen met hond Roompot