Op zoek naar een vakantiepark Ardennen met hond?

Op zoek naar vakantiepark met hond Ardennen? Je hond mee op vakantie? Op een vakantiepark met hond Ardennen zijn honden toegestaan.

heerlijke huisjes ardennen banner

Wij hebben een leuk aanbod goedkope vakantiehuizen in de Ardennen die je kunt boeken en waar honden ook welkom zijn!
Hier vind je huisjes met hond Ardennen, ook op de honden vakantieparken.

Hotel met hond Ardennen boeken

Het is ook mogelijk een hotel met hond in de Ardennen te boeken

Boek een vakantiepark met hond voor weekendje weg of midweek

Of je nu gaat voor een lange vakantie, een midweek of weekendje weg met hond op deze vakantieparken in de Belgische Ardennen of Luxemburg zijn honden welkom. Op een vakantiepark in de Ardennen is het voor het hele gezin fantastisch. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met een zwembad of speeltuin terwijl u heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur en de fluitende vogels.

wandeltocht met hond

landal Ardennen met hond

Luxe vakantiepark Ardennen met hond

Genieten van luxe faciliteiten op een vakantiepark en ook je hond meenemen? Huur dan een luxe vakantiehuis in de Ardennen op een vakantiepark bij bijvoorbeeld Roompot of Landal. Op de meeste parken zijn 1 of 2 honden welkom. Een luxe vakantiehuis is voorzien van een luxe inrichting en heeft regelmatig verschillende wellness faciliteiten zoals een sauna, jacuzzi, hottub, sunshower, turks stoombad of zonnebank voor een ontspannen top vakantie in de Ardennen.

Vakantiepark Ardennen met Zwembad en hond

Er zijn verschillende parken met een zwembad midden in de Ardennen en waar ook 1 of 2 honden zijn toegestaan. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis, chalet of bungalow voor 2,4,6 of 8 personen midden in de Ardennen met een zwembad. Het park is voorzien van de nodige faciliteiten voor een top vakantie en als je het park uit kun je heerlijk wandelen en fietsen in de zeer uitgestrekte bosrijke gebieden.
Vind hier een vakantiepark Ardennen met zwembad

zwembad op een vakantiepark

Weekendje weg met hond naar de Belgische of Luxemburgse Ardennen

Een vakantie naar de Ardennen hoeft niet altijd een lange vakantie te zijn. Je bent met de auto vanaf veel plekken in Nederland en België binnen een paar uur in de Ardennen en is daarom ook prima geschikt voor een weekendje weg met hond Ardennen, midweek, of een lang weekend weg.

Vakantie Ardennen met hond Roompot