Natuurhuisje met hond Ardennen

Natuurhuisje met hond in de Ardennen.

Een natuurhuisje met hond in de Ardennen vind je hier. De mooiste accommodaties in de natuur waar je hond welkom is. Je kunt een natuurhuisje met hond Ardennen huren voor 2, 4, 6 of 8 personen maar je kan ook een groot vakantiehuis in de natuur huren voor 30, 40 of 50 personen. Boek een luxe natuurhuisje met hond met bar, bubbelbad of open haard. Sommige natuurhuisjes Ardennen kan je ook met een vriendengroep huren. In de omgeving van de meeste natuurhuisjes kan je mooie wandelingen en fietstochten maken.

heerlijke huisjes ardennen banner

Natuurhuisje met hond met omheinde tuin.

Wie op zoek is naar een vakantieverblijf met veel privacy is op zoek naar een natuurhuisje met omheinde tuin. De meeste natuurhuisjes liggen standaard wat afgelegen van andere huizen. Een omheinde tuin zorgt ervoor dat niemand in jou tuin kan kijken en dat je hond ook niet zomaar weg kan lopen uit de tuin. Zorgeloos genieten dus in je natuurhuisje!

Natuurhuisje met sauna in de Ardennen.

Na een lange dag lekker ontspannen? Ga voor een natuurhuisje met sauna in de Ardennen. Een luxe accommodatie met sauna waar 1, 2 of 3 huisdieren toegestaan zijn. Al deze vakantiehuisjes staan in de natuur, vaak ben je binnen een paar minuten in het bos, waar je mooie wandelingen kan maken. Een natuurhuisje met hond en met sauna in de Ardennen boek je hier. Een goedkoper natuurhuisje met sauna boek je voor in het laagseizoen.

landal Ardennen met hond


Natuurhuisje met hond Ardennen - In de natuur

Particulier natuurhuisje met hond Ardennen.

Als je een vakantiehuis wilt huren heb je de keuze tussen een particulier natuurhuisje met hond in de Ardennen en een vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen. Een particulier natuurhuisje is vaak goedkoper en de huisjes liggen meestal meer afgelegen. Ook liggen de particuliere natuurhuisjes vaker midden in het bos. Als je houdt van rust is een particulier natuurhuisje met hond zeker aan te raden!

Als huisjes in de Ardennen volgeboekt zitten.

Zijn er geen beschikbare accommodaties meer in de Ardennen in de periode dat je op vakantie wilt? Kijk dan eens naar een natuurhuisje met hond in Nederland of België. Boek een leuk weekendje of weekje weg met de familie of met je gezin.

Vakantie Ardennen met hond Roompot